De schippers van de Kameleon 197:58

  • 1,562

De Schippers van de Kameleon is een Nederlandse familiefilm, gebaseerd op de superpopulaire kinderboeken. De hoofdrolspelers zijn Hielke en Sietse Klinkhamer, een vrolijke eeneiige tweeling van de vriendelijke dorpssmid en zijn vrouw, wonend in het rustige plaatsje Lenten aan de kust van Friesland.

Ze beleven elke dag veel avonturen met al hun vriendjes, en het nieuwe buurmeisje genaamd Esther dat later bij hen intrekt, maar eigenlijk hebben ze slechts één grote wens: een boot. Wanneer er toevallig een opduwer crasht vlak achter de smederij van hun vader zien de jongens hun kans schoon. Hun droom komt uit want ze hebben nu een eigen boot! Het wordt allemaal nog mooier als het dorp geteisterd wordt door een zware storm die er onder andere voor weet te zorgen dat de dokter een rampzalig ongeluk met zijn auto krijgt waarbij hij bijna verongelukt. Hielke & Sietse weten hem echter van de dood te redden en als dank krijgen ze het autowrak van de dokter cadeau. De motor monteren ze in hun nieuwe aanwinst, en zo ontstaat er vanaf die dag, een snelle speedboot die gedoopt wordt met zijn naam ‘Kameleon’. Onze twee helden kunnen meteen aan de slag als er een duo criminele nozems uit de grote stad inwoners komen terroriseren.

De film De Schippers van de Kameleon kijk je natuurlijk online op Kidsbios.nl


Welk YouTube filmpje mis jij op Kidsbios? Geef je tip aan ons door en wellicht kijk je jouw favoriete kinderfilmpje binnenkort gewoon op Kidsbios.nl!

Enjoyed this video?
De schippers van de Kameleon film
"No Thanks. Please Close This Box!"