Kidsbios.nl is de Nederlandstalige site met de leukste filmpjes van YouTube geselecteerd voor en door kinderen.

Kidsbios is de plek waar kinderen veilig filmpjes van YouTube kunnen kijken. Elk filmpje op de site is door ons team gecontroleerd, zodat ouders met een gerust hart hun kinderen kunnen laten kijken naar onze selectie van filmpjes. En je vindt echt de meest grappige, leerzame en coole filmpjes van YouTube op Kidsbios, dus voor de kids urenlang kijkplezier. Ze zullen onverwachte filmpjes vinden die ze anders niet hadden gevonden, maar ook de meer bekende filmpjes zoals Bumba, Mickey Mouse en Brandweerman Sam.

Veilig online kinderfilmpjes kijken

Kidsbios is een initiatief van INNONET Media uit Veenendaal. INNONET is een webdesign en communicatiebedrijf dat zich richt op het maken van WordPress websites en WooCommerce webshops. Het idee voor Kidsbios is ontstaan doordat we voor kinderen op zoek waren naar een veilige plek waar ze leuke YouTube filmpjes kunnen bekijken zonder op ‘nare’ verrassingen te stuiten. Zoek je normaal op YouTube bijvoorbeeld naar Teletubbies kun je zomaar geconfronteerd worden met allerlei grappige bedoelde persiflages op de Teletubbies met taal die je echt niet aan je kids wilt laten zien en horen. Daarom is Kidsbios opgezet, een veilige site waar kids de leukste filmpjes vinden in overzichtelijke kanalen. Klik je op het 1e filmpje binnen een kanaal, dan worden na afloop van het 1e filmpje ook de andere filmpjes afgespeeld.

 

Alle filmpjes op de site worden door ons gescreend en in het juiste kanaal en leeftijdscategorie geplaatst. Mis je een leuk filmpje, stuur dit dan als tip naar ons toe. Vind je een bepaald filmpje niet passen op Kidsbios, laat ons dit dan ook weten zodat wij het nogmaals beoordelen.

 

Kinderen vinden YouTube leuk, maar het is geen kindersite!

Kidsbios is wel speciaal gericht op kinderen!

Kidsbios heeft ook een eigen pagina op Symbaloo. Vanaf deze pagina kun je direct doorklikken naar je favoriete videokanalen. Voeg de pagina toe aan Symbaloo.