Koken met kinderen is superleuk! De kids vinden het vaak heel leuk om te helpen in de keuken en het is ook nog eens erg handig. Tenslotte geldt: jong geleerd is oud gedaan! Wil jij ook met de kinderen de keuken in, maar zoek je nog recepten die leuk zijn om klaar te maken en die de kinderen ook nog eens lekker vinden? Kijk dan op Kidsbios. Op de site vind je een kanaal met bakrecepten en een kanaal met kookrecepten. Zo vind je altijd een recept waar jullie zin in hebben.

Koken met kinderen

Wat kook jij vandaag? De tips vind je in dit kanaal. We publiceren bijvoorbeeld filmpjes van Allerhande Kids en Shane Kluivert, maar zoeken ook nog nieuwe tips met inspiratie voor kookfilmpjes voor kids.

Bakken met kinderen

Wat bak jij vandaag? Ook voor het bakken vind je de leukste filmpjes op Kidsbios. Van koekjes bakken tot pannenkoeken bakken en nog veel meer. Lekker bakken met kinderen begint op Kidsbios!

Niet te vergeten, na al dat koken en bakken begint natuurlijk het smullen pas echt! Dan kun je gezellig samen met de kinderen genieten van de lekkere dingen die je hebt gemaakt.

 

Geef jouw videotip door | Deze video werkt niet goed | Deze video is niet geschikt

Kidsbios: Online Veilig YouTube Kinderfilmpjes Kijken