Filmpjes voor de zaterdagochtend

Zaterdagochtend, lekker relaxed de dag beginnen met een paar leuke filmpjes op Kidsbios. Welke filmpjes kijk jij vandaag? We zetten wat tips op een rijtje:

  1. Sportfilmpjes, want zaterdag = sporten, mijn kids hebben nu zomerstop van de voetbal, dus dan maar voetbalfilmpjes kijken, bijvoorbeeld van Ajax, Feyenoord of PSV.
  2. Muziekfilmpjes, altijd leuk om liedjes te kijken, luisteren en natuurlijk mee te zingen. Kidsbios heeft genoeg muziekfilmpjes met kinderliedjes online staan, bijvoorbeeld K3, Junior Song Festival, Spongebob liedjes of christelijke kinderliedjes.
  3. Dierenfilmpjes, de favoriete dieren van mijn kinderen zijn o.a. de schildpad en de pinguïn. Wat is jouw lievelingsdier? En is dit ook al te vinden op Kidsbios? Houd je veel van babydiertjes? Dan moet je de schattige filmpjes met pasgeboren dieren eens bekijken. Echt heel lief!

Nou, ik hoop dat je weer wat nieuwe leuke filmpjes ontdekt met bovenstaande tips. En misschien ga ik vandaag ook nog wat nieuwe filmpjes opzoeken op YouTube, dus… alle tips zijn en blijven welkom!

 

Enjoyed this video?
Filmpjes voor de zaterdagochtend 1
"No Thanks. Please Close This Box!"