Vanaf 9 februari in de bioscoop, maar de officiële trailer en enkele Engelstalige liedjes bekijk je nu al op Kidsbios. Sing 2 wordt weer een heerlijke film om in de bios te gaan bekijken.

Wat is het verhaal van Sing 2?

In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten een superbijzonder optreden voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel. Gaat dit lukken? Je ziet het in de superleuke film voor jong en oud.

Sing 2 is het vervolg op Sing, ook in deze film maakten we kennis met koala Buster Moon die zijn vervallen theater probeerde te redden. Veel van de dierenartiesten uit Sing komen ook in dit nieuwe deel weer terug.

Sing 2 filmpjes kijken

Welke stemmen hoor je in Sing 2?

De film zit vol stemmen die je zomaar zou kunnen herkennen. Wat denk je van Gordon, Richard Groenendijk, Emma Heesters, Rop Verheijen, Alain Clark en nog veel meer. Natuurlijk wordt er veel gezongen in de film, maar dat zit met deze stemmen vast en zeker goed. Op de filmposter hieronder zie je precies welke stemmen je in hoort. Ga jij ze allemaal herkennen?

Sing 2 winactie

Doe jij mee aan de winactie van Kidsbios? Je maakt kans op een superleuk pakket met items dat we op 9 februari gaan verloten onder de Kidsbios clubleden. Meld je hier gratis aan.

sing 2 filmposter