Duplo voorbeelden: de leukste bouwideeën14:38

  • 153

Met Duplo kun je oneindig blijven bouwen en creëren. Van eigen gemaakte creaties tot bestaande objecten; alles is mogelijk. Zo kun je met behulp van de wegenplaten van DUPLO wegen en bruggen bouwen. Daaromheen kun je bomen, huizen en tunnels bouwen van DUPLO. Om het nog verder uit te breiden maak je jouw eigen dierentuin in een zelfontworpen DUPLO stad. Ook kun je eindeloos variëren met de feestdagen. Zo bouw je de stoomboot van Sinterklaas of maak je zelf paaseieren of een kerstboom van DUPLO. Met DUPLO kun je ook de kerstman creëren en diverse dieren. Zo maak je een aap, een dinosaurus, een volledig aquarium en alle dieren die je in je eigen gemaakte dierentuin kunt plaatsen. Wanneer je zelf wegen en steden gaat bouwen kun je ook zelf auto’s maken van DUPLO of zelfs helikopters. 

Maak je eigen racebaan met DUPLO

Met de wegenplaten kun je jouw eigen parcours afleggen. Je bepaalt zelf hoe de weg loopt. Een rechte baan of diverse bochten. Zo kan je kind volledig zelf een weg aanleggen en daaromheen een dorp bouwen. De platen zijn los te koop of je kunt een compleet bouwpakket kopen. Hiermee heb je alles in één om direct aan de slag te gaan. De wegenplaten zijn prima te combineren met LEGO blokjes en DUPLO blokjes. Hiermee kun je dus oneindig blijven spelen en combineren. 

Het perfecte cadeautje voor elke gelegenheid

LEGO en DUPLO doen het altijd goed als speelgoed. Ideaal om te geven voor een verjaardag, Sinterklaas of kerst. In deze webshop vind je een breed assortiment aan diverse losse LEGO of DUPLO items maar ook complete sets. Doordat de sets verschillende thema’s hebben kun je blijven combineren en geef je een passend cadeautje aan het kind. Voor het bouwen van treinstations of kastelen; alles is mogelijk met LEGO en DUPLO. DUPLO blokken zijn te verkrijgen in meerdere formaten. Zo kunnen ook de allerkleinsten al spelen met dit speelgoed. Door de grote blokken te kopen kun je ook grote kunstwerken bouwen. Dit zorgt voor uren speelplezier. Naast dat het leuk speelgoed is, is het ook goed voor de creatieve ontwikkeling van het kind.

Enjoyed this video?
Duplo voorbeelden
"No Thanks. Please Close This Box!"