Even een update

Sjonge, ik zie dat het hard nodig is om ook bij het Nieuws op Kidsbios even een update te plaatsen. Want we hebben zeker niet stil gezeten de afgelopen weken. We hebben veel van jullie tips voor nieuwe filmpjes toegevoegd en daardoor vind je nu o.a. kanalen voor Pippi Langkous, Piet Piraat en filmpjes van de Cup Song nieuw op Kidsbios. Maar ook in diverse bestaande kanalen zijn weer nieuwe filmpjes toegevoegd, zodat we nu al richting de 750 filmpjes gaan! Wat een geweldig aantal, maar het is ook te gek om al jullie reacties binnen te krijgen en steeds te merken hoe onze bezoekersaantallen verder stijgen.

 

pippilangkous pietpiraat cupsong

 

Momenteel werken we hard aan nieuwe sites met filmpjes… volgende week zal er in elk geval al één nieuwe site live gaan, maar misschien wel 2! En natuurlijk blijven we ook nieuwe filmpjes toevoegen aan Kidsbios, want Sinterklaas komt er ook al weer aan dus de komende weken zullen we daar zeker mee aan de slag gaan. Houd ons in de gaten dus en blijf je tips gewoon doorsturen, want we zijn er superblij mee!

 

Welk YouTube filmpje mis je nog? Geef je tip aan ons door en wie weet staat jouw favoriete YouTube filmpje binnenkort ook op Kidsbios.nl!

Enjoyed this video?
Pippi Langkous filmpjes
"No Thanks. Please Close This Box!"