Nu ook Cars op Kidsbios

Vraag jongens wat hun favoriete tekenfilmpje is en het antwoord zal vaak Cars zijn. Dit kanaal mocht dan ook zeker niet ontbreken op Kidsbios en we hebben op YouTube gezocht naar leuke Cars filmpjes. We hebben kinderfilmpjes gevonden van Cars, Cars 2, maar ook van Cars Toons met Takel in de hoofdrol. Onze voorkeur gaat uiteraard naar Nederlandstalige filmpjes, maar sommige zijn dit keer wel Engels, maar toch goed te begrijpen voor de kids. Is jouw zoon (of dochter) Cars fan? Dan zal hij/zij zeker genieten van deze leuke filmpjes van Bliksem McQueen, Takel en al die andere leuke Cars auto’s.

cars

Het videokanaal van Cars is inmiddels al het 50e videokanaal op Kidsbios. We zijn echt trots en blij met de groei die we meemaken en ook met de tips die we ontvangen van onze bezoekers. Natuurlijk blijven we ook de komende tijd verder zoeken naar leuke kinderfilmpjes op YouTube voor jongens en meisjes van 0 tot 12 jaar.

 

Welk YouTube filmpje mis je nog? Geef je tip aan ons door en wie weet staat jouw favoriete YouTube filmpje binnenkort ook op Kidsbios.nl!

Enjoyed this video?
Cars filmpjes online kijken
"No Thanks. Please Close This Box!"