Mickey Mouse Clubhouse

Mickey Mouse Clubhouse is al lange tijd een topkanaal op Kidsbios. Helaas zijn er niet altijd heel veel Nederlandstalige filmpjes te vinden op YouTube en worden aanwezige filmpjes soms verwijderd door auteursrechten. Maar ons team check regelmatig even of we weer nieuwe filmpjes kunnen toevoegen en we waren dan ook blij om onlangs te ontdekken dat er weer een aantal nieuwe filmpjes van Mickey Mouse Clubhouse online zijn gezet. In ons kanaal vind je vanaf nu dus weer een groot aantal toffe filmpjes van Mickey Mouse, Minny Mouse, Donald Duck en al die andere leuke Clubhouse vriendjes.

mickeymouseclubhouse

Voor alle Sinterklaasfans hebben we ook goed nieuws, nog maar een maand te gaan tot 5 december en dus hoog tijd om ook Kidsbios aan te vullen met leuke Sinterklaasliedjes en filmpjes. Naast onze dochterpagina Sinterklaasbios kun je dus ook op Kidsbios kijken naar Sint en Piet.

 

Welk YouTube filmpje mis je nog? Geef je tip aan ons door en wie weet staat jouw favoriete YouTube filmpje binnenkort ook op Kidsbios.nl!

Enjoyed this video?
Mickey Mouse Clubhouse 1
"No Thanks. Please Close This Box!"