Sinterklaasbios.nl is live!

Nog maar een paar weken dan komen Sinterklaas en zijn Pieten alweer aan in Nederland. Speciaal voor alle vriendjes en vriendinnetjes van Sint en Piet heeft Kidsbios een nieuwe website gelanceerd, Sinterklaasbios.nl.

 

Sinterklaasfilmpjes

 

Op Sinterklaasbios vind je heel veel filmpjes van Sinterklaas, maar ook leuke Sinterklaasliedjes. Je kunt op Sinterklaasbios terecht voor al die heerlijke filmpjes van Sinterklaas in Sesamstraat tot de Club van Sinterklaas en Slot Marsepeinstein. Maar ook hebben we wat onbekende series opgezocht, zoals Sinterklaas en de Gouden Pendule en de Belgische filmpjes van Dag Sinterklaas. En natuurlijk staan er heel veel Sinterklaasliedjes om mee te zingen en ook hippe clips van artiesten en bekende Pieten!

 

Eigenlijk is er voor elke fan van Sinterklaas wel iets leuks te vinden op Sinterklaasbios, dus wacht niet langer en kijk snel op deze nieuwe site van Kidsbios!

 

 

Welk YouTube filmpje mis je nog? Geef je tip aan ons door en wie weet staat jouw favoriete YouTube filmpje binnenkort ook op Kidsbios.nl!

Enjoyed this video?
Sinterklaasfilmpjes
"No Thanks. Please Close This Box!"