Best bekeken in mei…

Ben jij ook zo benieuwd welke pagina’s in de maand mei het best bekeken zijn op Kidsbios? Natuurlijk hebben we dit weer voor je uitgezocht. Het is sowieso superleuk te zien hoe hard de bezoekersaantallen stijgen van Kidsbios. In mei hebben we natuurlijk in de Gelderlander gestaan met een heel tof artikel, maar ook in de zoekresultaten van Google stijgen we flink waardoor er steeds meer bezoekers naar Kidsbios komen. We zijn ook blij dat er zoveel terugkerende bezoekers zijn. Blijf vooral terugkomen allemaal!

En dan nu eerst de top 10 van mei:

  1. Brandweerman Sam
  2. Mickey Mouse Clubhouse
  3. Bobo
  4. Christelijke kinderliedjes
  5. Mr Bean animated
  6. Barbie
  7. Kikker
  8. Mr Bean official
  9. Dip en Dap
  10. Bob de Bouwer

Cars en Geronimo Stilton haalden de top 10 net niet, maar wie weet in de maand juni. In elk geval blijven Brandweerman Sam en Mickey Mouse nog altijd heel populair.

Wil je meewerken aan de promotie van Kidsbios? Dat kan heel eenvoudig door onze website te delen via Facebook of Twitter onder jouw eigen volgers. We stellen dit erg op prijs. Natuurlijk is het ook super als je over ons schrijft op je eigen blog of op een andere manier aan anderen vertelt over Kidsbios. We horen het graag als je ons wilt helpen!

 

Welk YouTube filmpje mis je nog? Geef je tip aan ons door en wie weet staat jouw favoriete YouTube filmpje binnenkort ook op Kidsbios.nl!

Enjoyed this video?
Brandweerman Sam kinderfilmpjes
"No Thanks. Please Close This Box!"