Kidsbios update

Ben je ook zo benieuwd welke kanalen op Kidsbios in de maand september het meest zijn bekeken? We hebben het weer voor je uitgezocht, zie hieronder het overzicht:

  1. Cars
  2. Tom & Jerry
  3. Bumba
  4. Brandweerman Sam
  5. Loom filmpjes
  6. Thomas de Trein
  7. Kinderfilms
  8. Buurman en Buurman
  9. Barbie
  10. Bijbelse liedjes

We vinden het ook leuk om te zien dat de bezoekers van Kidsbios over de hele wereld verspreid zijn. Natuurlijk komen de meeste bezoekers uit Nederland, maar in onze statistieken komen we ook bezoekers tegen uit o.a. Australië, Suriname, Brunei, Spanje en uit ons buurland België. Super dat wereldwijd zoveel mensen elke dag een kijkje nemen op de leukste YouTube site voor kinderen!

In de afgelopen week zijn er ook weer nieuwe kanalen toegevoegd aan Kidsbios, namelijk Checkpoint en Pororo. Beide kanalen zijn via de mail aan ons team doorgegeven als suggestie en omdat wij het zo leuk vinden om Kidsbios juist voor jullie nog beter te maken, voegen we de filmpjes graag toe. Checkpoint is voor de wat oudere stoere kids die houden van leuke uitdagingen en Pororo is voor de peuters en kleuters die gewoon gezellig filmpjes willen kijken. Beide kanalen bevelen we natuurlijk weer van harte aan!

Komende tijd werken we nog hard verder aan onze andere websites: Goalbios, Sinterklaasbios en Bijbelbios. Kijk dus ook gerust even rond op die sites voor nóg meer supertoffe YouTube filmpjes!

 


We zijn benieuwd welk YouTube filmpje je nog mist op Kidsbios? Geef je tip aan ons door en wie weet staat jouw favoriete YouTube filmpje binnenkort ook op Kidsbios.nl!

Enjoyed this video?
Kidsbios update 1
"No Thanks. Please Close This Box!"