Bumba is voor de allerkleinsten een grote hit op YouTube. Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt hij hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, de berin Nanadu, de olifant Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In hun circus beleven Bumba en de anderen korte avonturen en situaties die heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten.

 Klik op het plaatje om alle Bumba kinderfilmpjes op Kidsbios snel te bekijken!

Bumba filmpjes voor kids

Bumba op Kidsbios

Het team van Kidsbios zoekt regelmatig nieuwe Bumba filmpjes op en door de jaren heen is dit één van de meest bezochte kanalen op onze website. Het leuke aan kinderfilmpjes kijken op Kidsbios is dat je geen reclame voorafgaand aan een filmpje ziet, maar ook geen banners over het filmpje heen. Bovendien selecteert ons team alle filmpjes handmatig en weet je daardoor zeker dat je veilig naar de allerleukste kinderfilmpjes kijkt.

Op Kidsbios vind je trouwens nog veel meer leuke kinderfilmpjes in heel veel verschillende rubrieken. Van tekenfilmpjes tot educatieve filmpjes, maar ook creatieve filmpjes, muziek, sport en dieren hebben een belangrijke plek op de site. Kidsbios heeft namelijk als doel voor alle kids van 0 tot 10 jaar een afwisselend aanbod aan leuke, grappige, leerzame filmpjes te hebben.