De toppers van oktober

We waren afgelopen periode zo druk met  het opzetten van onze nieuwe site www.sinterklaasbios.nl dat we bijna zouden vergeten dat er nog een top 10 van meest bekeken filmpjes in oktober moet worden opgesteld. Daarom iets later, maar beter laat dan nooit… de best bekeken kinderfilmpjes op Kidsbios in oktober.

 

  1. Brandweerman  Sam
  2. Buurman en Buurman
  3. Donald Duck
  4. Tom & Jerry
  5. Jokie
  6. Tractor Tom
  7. Bobo
  8. Cars
  9. Mr Bean
  10. Seabert

Brandweerman Sam blijft maar populair, maar dat is ook niet zo heel vreemd. Mijn eigen zoontje kijkt ook graag naar deze filmpjes en datzelfde geldt voor neefjes en vriendjes. In november wordt het spannend, zal Sinterklaas in de top 10 komen?

 

Vergeten jullie ook niet mee te doen aan de Facebook actie van Kidsbios? Je maakt kans op een supergave puzzel van Ravensburger, namelijk de 3D Nightlife puzzel van het Empire State Building. Zorg dat je onze pagina op Facebook leuk vindt en het bericht deelt en je maakt automatisch kans op deze mooie prijs! Vrienden met Kidsbios worden op Facebook is trouwens toch slim, want we kunnen alvast verklappen dat de volgende winactie er ook al weer aankomt en deze heeft alles met Sinterklaas te maken.

 

Welk YouTube filmpje mis je nog? Geef je tip aan ons door en wie weet staat jouw favoriete YouTube filmpje binnenkort ook op Kidsbios.nl!

Enjoyed this video?
Brandweerman Sam kinderfilmpjes
"No Thanks. Please Close This Box!"