Voor baby’s, peuters en kleuters heeft Kidsbios een breed aanbod met de leukste filmpjes. Alle filmpjes zijn Nederlandstalig en gecontroleerd door onze redactie. Je kindje kijkt dus zeker veilig naar YouTube filmpjes. Ga samen met je kleintje op zoek naar zijn of haar favoriete filmpjes. Is het de grappige clown Bumba of zijn het de schattige Woezel & Pip? De stoere kids kijken vast graag naar Bob de Bouwer, maar een grote favoriet op Kidsbios is toch echt Brandweerman Sam.
Voor de kleintjes 1 bobo Voor de kleintjes 2 Voor de kleintjes 3 Dip en Dap YouTube filmpjes Jokie Efteling Kabouter Plop filmpjes op Kidsbios kikkerVoor de kleintjes 4 majadebij nijntje pietpiraat Voor de kleintjes 5 Voor de kleintjes 6 Voor de kleintjes 7 tractortom tutitu Voor de kleintjes 8  woezelpip Voor de kleintjes 9

 

TV van Toen

Op Kidsbios kun je je kleintje ook weer laten kijken naar die filmpjes die je vroeger zelf misschien wel graag keek. Want we merken wel dat ook deze filmpjes nog steeds heel geliefd en populair zijn.

Pippi Langkous filmpjes Troetelbeertjes filmpjes

Mis je een videokanaal voor de kleintjes? Wij horen het graag!