Kinderfilmpjes kijken staat hoog in de top 10 van favoriete dingen die kinderen op de computer doen. Speciaal voor alle kinderen is er daarom Kidsbios waarmee kinderfilmpjes kijken nóg makkelijker, leuker én veiliger wordt. Kidsbios zoekt voor jou op YouTube naar leuke kinderfilmpjes.

Makkelijk kinderfilmpjes kijken

Op Kidsbios vind je al jouw favoriete filmpjes handig gesorteerd op leeftijd en genre. We hebben niet alleen heel veel tekenfilmpjes, maar ook muziekfilmpjes, dierenfilmpjes, sportfilmpjes en creatieve filmpjes. Kortom, voor jong en oud, jongen en meisje is er altijd iets leuks te ontdekken op Kidsbios.

Leuker kinderfilmpjes kijken

Kidsbios doet z’n best je steeds te verrassen met nieuwe kanalen met originele filmpjes. Elke week voegen we weer nieuwe filmpjes toe waarmee we hard op weg zijn naar de grootste en leukste verzameling kinderfilmpjes die je op YouTube tegenkomt. Kidsbios maakt kinderfilmpjes kijken pas echt leuk!

Veiliger kinderfilmpjes kijken

Voor ouders is het soms opletten geblazen als je zoon of dochter kinderfilmpjes op YouTube zit te kijken. Voor je het in de gaten hebt, klikken ze door naar een ander filmpje en weet je niet wat ze zullen zien. Bij Kidsbios is kinderfilmpjes kijken altijd veilig, ons team controleert elk filmpje handmatig voor het wordt gepubliceerd. De kids worden niet naar YouTube geleid, maar kijken het filmpje van hun keuze gewoon op Kidsbios en kunnen na afloop een ander filmpje op Kidsbios kiezen. Een veilig gevoel voor ouders!

Naast Kidsbios beheren wij ook de website Goalbios, Bijbelbios en Sinterklaasbios. Ook deze sites hebben als uitgangspunt het aanbieden van een veilige website voor het bekijken van kinderfilmpjes.

Natuurlijk is Kidsbios er voor alle kinderen, jongens en meisje van 0 tot 12 jaar, maar ook ouders, opa’s en oma’s, oppas, kinderdagverblijven en scholen maken veel gebruik van Kidsbios.

Een greep uit de kanalen die je op Kidsbios vindt:

Donald Duck kinderfilmpjesBumba filmpjes voor kidsHockeyfilmpjes online kijkenK3 filmpjesPinguins filmpjes