Kidsbios van start

De nieuwe website www.kidsbios.nl is officieel van start gegaan op 1 november. Op de site vind je een selectie van leuke, grappige, ontroerende en leerzame kinderfilmpjes op YouTube. Het team van Kidsbios is elke dag op zoek naar leuke nieuwe aanvullingen op de site, zodat je steeds iets nieuws vindt.

 

Kinder YouTube

Voor de allerkleinsten vind je op Kidsbios leuke en gezellige filmpjes bijvoorbeeld van Bumba, Zandkasteel, Little People en Teletubbies. Voor dierenliefhebbers zijn er schattige babydieren verzameld, maar ook filmpjes van grappige honden, dinosaurussen, schildpadden, pinguïns en meer. Kijk jij graag muziekfilmpjes op YouTube? Ons muziekkanaal heeft nu al de leukste muziekfilmpjes van Kinderen voor Kinderen, Junior Song Festival, Spongebob en K3 (meer artiesten volgen snel), maar ook christelijke kinderliedjes of gezellige meezingliedjes voor de kleintjes. Houd je van creatief bezig zijn? Dan moet je echt even kijken bij de leuke filmpjes met vouwtechnieken of tekentips. Sportieve kids kijken natuurlijk even rond bij de sportkanalen. Voetbalfilmpjes, turnfilmpjes, hockeyfilmpjes en buikpijn van het lachen om de grappige sportbloopers. De filmpjes zijn zoveel mogelijk Nederlandstalig.

 

Veilige YouTube voor kinderen

Kidsbios is een initiatief van INNONET webdesign uit Veenendaal. Het idee voor de site is ontstaan omdat we merken dat kinderen het heel leuk vinden om filmpjes te bekijken op YouTube, maar ze daarbij ook video’s tegen kunnen komen die je als ouder liever niet wilt laten zien. Zelfs bij het zoeken naar onschuldige filmpjes als de Teletubbies of Dora kom je van alles tegen dat niet gewenst is voor kinderen. Daarom ontstond bij ons het idee een veilige omgeving te realiseren waar kinderen zelf op zoek kunnen naar leuke YouTube filmpjes. Het team van Kidsbios screent alle filmpjes vooraf en zorgt er dus ook voor dat de kinderen geen ongewenste filmpjes te zien krijgen.

 

Op Kidsbios is voor elk wat wils. Kijk jij graag filmpjes op YouTube die je ook graag op Kidsbios zou willen zien? Stuur ons dan snel jouw tips op zodat we ook jouw favorieten op de site kunnen zetten.

 

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"