Al veel leuke YouTube filmpjes voor kleine kinderen

Kidsbios is er voor kids van 0 tot 12 jaar en voor alle kids zoeken wij de leukste filmpjes op YouTube. Het liefst zoeken wij Nederlandstalige filmpjes, vooral voor de kleintjes is dit het leukste. Kidsbios is makkelijk, je gaat naar het videokanaal dat je kind leuk vindt, klikt op het 1e filmpje en vervolgens worden alle filmpjes binnen dat kanaal achter elkaar afgespeeld. En na het laatste filmpje stopt het afspelen. Dit betekent dus dat je zeker weet dat je kindje leuke filmpjes te zien krijgt.

Bumba, Zandkasteel, Bob de Bouwer, Brandweerman Sam, Pieter Post, Winnie de Pooh, Teletubbies, Little People en Thomas de Trein… al die populaire kinderhelden vind je al volop op Kidsbios. Ook hebben we een aantal leuke voorleesfilmpjes gevonden. Kortom, voor de kids van 0 tot 4 jaar vind je in het kanaal Voor de kleintjes genoeg kijkplezier. En we zoeken verder, er zijn nog veel meer leuke filmpjes dus de komende tijd zal er zeker voor de kleinste kids nog genoeg toegevoegd gaan worden. Houd Kidsbios dus in de gaten en stuur ons ook gerust jouw tips op voor kanalen en/of filmpjes!

 

Welk YouTube filmpje mis je nog? Geef je tip aan ons door en wie weet staat jouw favoriete YouTube filmpje binnenkort ook op Kidsbios.nl!

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"