Kidsbios wijzigingen

We hebben de afgelopen weken gewerkt aan een update van de lay-out van Kidsbios en deze is inmiddels doorgevoerd. De site is nu responsive, oftewel goed te bekijken op elk apparaat, van computer tot smartphone of tablet. Een groot voordeel, aangezien we hier nog wel eens vragen over kregen van onze bezoekers.

De basis van Kidsbios blijft natuurlijk helemaal hetzelfde; dé site waar kinderen veilig online YouTube filmpjes kunnen kijken. Dit doen we door alle filmpjes handmatig te controleren voor ze worden gepubliceerd.

Tijdens de update zijn er ook weer wat filmpjes toegevoegd, bijvoorbeeld in de kanalen van Nijntje en de Teletubbies. Ook het kanaal van Buurman & Buurman is uitgebreid met nieuwe filmpjes.

Komende week gaan we volop verder met het toevoegen van de afbeeldingen bij de filmpjes, zodat de melding No Preview overal verdwijnt. Ook gaan we nog wat nieuwe kanalen toevoegen, wat dacht je bijvoorbeeld van filmpjes van Paracord?!

Houd Kidsbios in de gaten voor supertoffe filmpjes voor alle jongens en meiden!

 

Nijntje filmpjes kijkenCars filmpjes online kijkenZandkasteel filmpjes online kijkenElly & Rikkert liedjes onlinePaardenfilmpjes online kijken

 

 

 

 

 


Welk YouTube filmpje mis jij op Kidsbios? Geef je tip aan ons door en wellicht kijk je jouw favoriete kinderfilmpje binnenkort gewoon op Kidsbios.nl!

Enjoyed this video?
alle kinderfilmpjes van kidsbios
"No Thanks. Please Close This Box!"